Koditon mies löysi lompakon rahoineen – vei heti poliisilaitokselle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lähimmäisen auttaminen saa tunnetusti monen hyvälle mielelle. Nyt New Yorkin Kingstonisssa ihastuttaa koditon mies, joka teki hyvän työn palauttamalla löytämänsä lompakon poliisiasemalle. Rahaton mies ei ollut koskenut seteleitä täynnä olevan lompakon sisältöön.

NBC New Yorkin haastattelema mies kertoo, ettei hän halunnut rahoja. Lompakossa oli ollut yhteensä 485 dollaria, eli noin 367 euroa. Kadulla asuva 50-vuotias mies on itse suhtaunut hyvin vaatimattomasti lompakon palauttamiseen.

Amerikkalaismies teki kuitenkin teollaan vaikutuksen moneen, ja hänestä ollaan lähipäivinä puhuttu alueella paljon. Thierry Croizer -niminen poliisi Kingstonin poliisilaitokselta kertoo kanavalle, että kodittoman miehen teko sai hänet ajattelemaan sitä tapaa, millä hän suhtautuu muihin ihmisiin. Poliisi kehottaa kaikkia arvioimaan sitä tapaa, millä he suhtautuvat tarinan miehen kaltaisiin yksilöihin.