Valtava penis ilmestyi kartalle suorassa uutislähetyksessä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme hiljattain, kuinka NASA julkaisi verkkosivuillaan kuvan Marsista, ja otoksessa komeili ilmiselvä peniksen muoto. Nyt eräs uutistoimittaja on joutunut vahingossa samankaltaiseen tilanteeseen, sillä hän piirsi kesken lähetyksen pystysuoran sukupuolielimen uutiskuvan karttaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Michigan ABC 12 -uutiskanavan toimittaja Siobhan Riley havainnoillisti uutistaan taustalla olevan kartan avulla. Nainen piirsi karttaan kuvioita samalla, kun hän luki aiheeseen liittyvää uutista kameralle. Sattumalta reportterin piirustus muistutti hyvin paljon miehen sukupuolielintä ja nyt kyseinen piirustus on kasvanut varsinaiseksi nettihitiksi.

Uutisissa tapahtuvista kommelluksista kerrotaan jatkuvasti, sillä työn luonteen takia ne päätyvät helposti verkkosurffaajien vitsien aiheiksi. Uutistenlukijoiden tiedetään esimerkiksi pudonneen tuolilta, räjähtäneen nauruun tai kiroilleen kesken suoraa lähetystä.