Rihannan ja malli-Caran ökyloma – 615 000 euroa biletykseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Barbadoslainen poppari Rihanna tunnetaan villinä bilekissana, jonka juhlinta saattaa jatkua useita päiviä. Mukana tähdellä on ollut usein brittiläinen mallikaunotar Cara Delevingne, jonka kanssa tähti lähti kostealle tyttölomalle.

Nyt on paljastunut, että parivaljakon taannoinen lomabudjetti oli hulppea. He ostivat käyttöönsä 370.000 euron hintaisen superjahdin, jolla tytöt pääsivät kulkemaan Ranskan Rivieran vesistöillä. Neitokaisilla oli myös mukavasti riemurahaa takataskussaan, sillä he aikoivat käyttää 245.000 euroa ravintoloihin ja yökerholaskuihin, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Yhteensä neidot käyttivät lomaansa 615.000 euroa. Rihanna ja Cara olivat suunnitelleet menevänsä bileloman jälkeen pitkäksi viikonlopuksi toipumaan Barbadokselle. Rihanna oli viime kuukausien aikana kehittänyt vankan ystävyyden Delevingnen kanssa. Aiemmin poppari vietti aikaansa Katy Perryn kanssa, kun taas Cara tunnettiin Rita Oran bestiksenä.