Seepra ja aasi parittelivat – tässä hämmentävän näköinen tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinmaailmassa tapahtuu aika ajoin poikkeuksellisia paritteluja, joissa jopa eri lajit voivat lisääntyä keskenään. Tuoreessa muistissa ovat esimerkiksi leijonan ja tiikerin parittelun tulokset, eli liikerit, joista kerroimme kaksi vuotta sitten.

Vuonna 2011 raportoimme myös poikkeuksellisesta tapauksesta, jossa seepra ja aasi olivat paritelleet ja saaneet jälkikasvua Kiinassa. Tapaus ei jäänyt ainoaksi, sillä nyt Italiassa on koettu vastaavanlainen iloinen perhetapahtuma. Tuloksena on joko aapra tai vastaavasti esimerkiksi saasi.

Firenzessä koettu yllätys ihastuttaa parhaillaan ympäri maailmaa, sillä kiinalaisen edeltäjänsä tavoin myös saapasmaan aapra/saasi on hauskannäköinen veijari. Sen jalat ovat nimittäin kuin seepran ja muu vartalo kuin aasin. Pienokaisen vanhemmat eivät ole myöntäneet tekoaan.