Bam Margera: ”Liian kallista syödä Suomessa koko ajan kiveksiä”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jackass-ryhmästä maailmanlaajuisesti tunnetuksi hurjapääksi tullut Bam Margera on jälleen tulossa keikoille Suomeen. Stara otti jo etukäteen yhteyden supertähteen, joka saapuu Suomeen nyt jo 41. kerran.

Margeran sydämessä sykkivän suomirakkauden tuomalla inspiraatiolla mies on ehtinyt vuosien mittaan perehtyä kulttuuriimme. Juomiskulttuurin lisäksi tutuksi ovat tulleet esimerkiksi erikoiset suomalaiset perinteet. Näin Bam kiteyttää suuret oivalluksensa.

– No, joulupukki asuu täällä ja kukaan ei usko minua. Ihmiset luulevat, että hän asuu Pohjoisnavalla. Jos olet ikinä ollut Pohjoisnavalla, niin se on vain paikka täynnä jäätä eikä paljon muuta. Joulupukki ei asu siellä. Hän asuu Rovaniemellä ja se on FAKTA, mies vannoo Staran haastattelussa.

– Hulluin asia suomalaisissa on se, miten he paistavat poron kiveksiä ja syövät sitä, ja sitä kutsutaan herkuksi. Ne eivät itse asiassa maistu niin pahalta, mutta on liian kallista syödä koko ajan kiveksiä.