Chloe Simsin tähti laskussa – glamourista ei enää tietoakaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian suosituimpiin saippuasarjoihin lukeutuva The Only Way Is Essex nähdään Suomessa nimellä Glamourelämää Essexissä. Ohjelman tähdet ovat nousseet maansa seuratuimpien seurapiirineitokaisten joukkoon ja yksi heistä on Chloe Sims. Nyt Simsin tähti näyttää olevan rajussa laskussa.

TOWIE-hittisarjan kohukaunotar kuvattiin eilen Britannian Darlingtonissa, jossa järjestettiin hänen uuden kirjansa markkinointitilaisuus. Chloen oli määrä jakaa faneilleen nimikirjoituksia kirjaan, mutta tilaisuus ei mennyt aivan odotetusti. Ensinnäkin se oli järjestetty WHSmith-alennuskaupassa, josta glamour on todella kaukana.

Chloen suosion lasku näkyi myös siinä, että paikalle oli saapunut vain kourallinen nimmarista kiinnostuneita faneja. Halpispaikan ja vähäisen kiinnostuksen lisäksi Sims itse saapui tilaisuuteen kaksi tuntia myöhässä, eikä edes pahoitellut myöhästymistään. Edellisenä iltana Chloe oli juhlinut aamuun saakka kosteissa merkeissä ja vahvassa humalatilassa.

30-vuotias Chloe Sims tuli tunnetuksi suositusta The Only Way Is Essex -saippuasarjasta. Lokakuussa 2010 alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. 34EE-rintainen Chloe on yksi sarjan suosituimmista tähdistä. Kolmas TOWIE-tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Ohjelmaa on verrattu muun muuassa Jersey Shore -realitysarjaan.