Intialaispojalle kasvoi häntä – paikalliset palvovat kuninkaana

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailmalta löytyy aina silloin tällöin ihmiskehoja, jotka ihmetyttävät jollain erikoisella ominaisuudellaan. Nyt eräs 12-vuotias intialaispoika on noussut otsikoihin ympäri maailmaa. Pojalla sattuu nimittäin kasvamaan selästään lisäke, joka muistuttaa elävästi häntää.

Brittilehti The Sun kertoo Arshid Ali Khan -nimisestä pojasta, jonka erikoinen kasvuhäiriö on nostanut hänet kuninkaan asemaan. Paikalliset saapuvat pojan luokse tuoden hänelle siunaukseksi käteistä tai lahjoja. Arshidin ei nimittäin uskota olevan ihan mikä tahansa hännällinen pikkupoika.

Intialaispojan uskotaan olevan jälleensyntynyt hindujumala Hanuman. Hanuman on hindulaisten uskomuksien mukaan apinajumala. Lääkäreiden mukaan kyseessä on kuitenkin jumaluuden merkkien sijaan selkärangan epämuodostuma, joka tulisi poistaa pojan jäsenten kasvuhäiriöiden helpottamiseksi.

– Rakastan häntääni. Sen on lahja Jumalalta. Se on epätavallista, mutta ihmiset kunnioittavat minua ja kumartavat minua sen takia. Koen olevani erityinen, Arshid Ali Khan selittää lehdelle.