Valvontakamera kuvasi aaveen puuhat? Video nostaa kylmät väreet

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Internetistä löytyy lukuisia videoita, joissa kerrotaan näkyvän haamuja tai muita yliluonnollisia ilmiöitä. Nyt Isossa-Britanniassa ollaan kummastuttu erään ruokakaupan valvontakameran tallentamasta videosta, jossa teepaketti näyttää liikkuvan itsestään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Video kuvaa hetkeä, jolloin eräs kaupan asiakkaista on katselemassa whitstablelaisen liikkeen teevalikoimaa. Yhtäkkiä miehen takana oleva teepaketti näyttää leijuvan itsestään ilmassa. Myös asiakkaan tarkastelemalta hyllyltä putoaa tuotepaketti aivan kuin itsestään.

Erikoisen ilmiön valvontakameran nauhalta huomannut liikkeen omistaja Michelle Newbold ei osaa selittää nauhan tapahtumia. Nainen kertoo Daily Mail -lehdelle, ettei hän ole koskaan törmännyt vastaavaan omistamassaan Whitstable Nutrition Centre -liikkeessä. Luonnontuotteita kauppaava liike on saanut videon myötä paljon huomiota.

– En usko haamuihin eikä tämä ole muuttanut mitään, Michelle Newbold selittää näkemyksistään lehdelle.