Beth Ditto naimisiin – tyttörakkaus kukkii

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalaisen indie-rockia soittavan Gossip-yhtyeen laulajatar Beth Ditto tunnetaan muodokkaan naisihanteen keulakuvana, ja hän onkin esitellyt runsasta vartaloaan muun muassa lehtien alastonkuvissa. Nyt muusikko on otsikoissa iloisen tapahtuman johdosta.

32-vuotias laulajatar on nimittäin mennyt naimisiin tyttöystävänsä Kristin Ogatan kanssa. Pariskunta sai toisensa Mauilla Havaijilla. Beth Dittolla oli hääseremoniassa yllään Jean Paul Gaultierin mekko, ja Ogata oli pukeutunut shortseihin, kauluspaitaan ja puvuntakkiin.

Suosikkilaulaja paljasti tämän vuoden huhtikuussa menneensä kihloihin. Ditton Gossip-yhtye on sittemmin onnitellut tuoretta avioparia Facebook-sivuillaan. Myös laulajattaren ystävä, muotisuunnittelija Jean Paul Gaultier onnitteli pariskuntaa Twitterin välityksellä.

Beth Ditto, eli Mary Beth Patterson, tunnetaan julkilesbona. Hän on puhunut seksuaalisuudestaan useissa haastatteluissa. Rokkaria pidetään myös eräänlaisena muoti-ikonina. Hän esiintyi Jean Paul Gaultierin muotinäytöksessä Pariisin muotiviikoilla vuonna 2010.