Christina Aguilera laihtui silmissä – rinnat jäivät terhakan pyöreiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen laulaja Christina Aguilera tunnetaan useista ulkonäkömuutoksistaan. Lapsen synnyttämisen jälkeen hänen vartalonsa on nähty punaisella matolla aiempaa muodokkaampana, mutta sittemmin Aguilera laihdutti huomattavasti.

Upeauumainen Aguilera on painonpudotuksesta huolimatta pysynyt naisellisena, vaikkakin leidin muodokkaimmat kurvit ovat saaneet kyytiä. Neitokainen nähtiin NBC-televisiokanavan lehdistötilaisuudessa kauniin vaaleanpunaisessa minimekossa, eikä Christina näytä muuttuneen uransa alkuajoista piiruakaan. Hoikkaa runkoa täydensi naisen muodokas rintavarustus.

Viime vuonna Christina Aguilera sai tunnustusta muodokkuudestaan, sillä laulajalle myönnettiin oma tähti Hollywood Gay Walk of Fameen. Christina Aguilera erosi aviomiehestään ja lapsensa isästä Jordan Bratmanista vuoden 2010 lopulla. Poppari seurustelee nykyisin Matt Rutlerin kanssa, jonka hän tapasi Burleski-elokuvan kuvauksissa. Aguileralla on Max-poika entisen aviomiehensä kanssa.