Pyöräilijän kauhunhetket – oksa kaulasta läpi

Ohhoh! · Meri Pulkkinen

Otsikoihin nousee aina silloin tällöin kammottavia tarinoita tapauksista, joissa esimerkiksi harpuunoiden tai miekkojen tapaiset esineet ovat lävistäneet ihmisiä. Nyt Adrian Wood -niminen mies on noussut julkisuuteen selvittyään hengissä karmaisevasta koettelemuksesta.

34-vuotias brittimies oli ollut pyöräilemässä, jolloin hän kaatui ja puun oksa lävisti hänen kaulansa. Oksa oli lävistänyt kahden lapsen isän kurkunpään ja ruokatorven. Miehen onneksi oksa oli pysähtynyt kahden millimetrin päähän valtimosta, The Sun kertoo. Katso kuvat tästä.

Jos oksa olisi osunut valtimoon, olisi mies mitä todennäköisimmin menehtynyt runsaaseen verenvuotoon. Wood kuitenkin onnistui nousemaan kaatumisensa jälkeen pystyyn ja kävelemään itse avun luokse. Sairaalassa lääkärit poistivat oksan viisi tuntia kestäneen operaation aikana, ja brittimiehen uskotaan paranevan täysin.

– Palaan pyörän selkään heti kun pystyn. Ja olen säilyttänyt sen oksan. Aion kehystää sen, Adrian Wood kertoo lehdelle.