Taylor Swift nautiskeli bikineissä mela kädessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Taylor Swift tunnetaan huimasta menestyksestään musiikin saralla myös usein vaihtuvista poikaystävistään. Kaunotar jaksaa muiden menojensa ohella myös tehdä hyväntekeväisyyttä. Viikonloppuna kerroimme hänen jättäneen ravintolassa 500 dollaria tippiä.

Parhaillaan Swift lomailee Massachusettsin osavaltiossa sijaitsevassa Foxborossa, jossa hänet kuvattiin sunnuntaina nautiskelemassa vesileikeistä. Bikiniasuinen Taylor liikkui nimittäin Bostonin liepeillä sijaitsevan kaupungin rannoilla melomassa surffilaudalla. Edellisenä iltana hänellä oli ollut konsertti läheisessä Westerlyn kaupungissa.

Viikonloppuna Taylor Swift oli ravintolassa 18 työntekijänsä sekä ystäviensä Austin Mahonen ja Ed Sheeranin kanssa. Taylor jätti lähtiessään 500 dollarin, eli noin 380 euron tipin. Neitokaisen käytös eroaa esimerkiksi huimasti teinitähti Justin Bieberin seikkailuista, sillä Justin nousi taannoin otsikoihin virtsattuaan ravintolan moppiämpäriin.