Äiti löysi matematiikan opettajan tyttärensä sängyn alta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Olemme uutisoineet jonkin verran väärälle polulle hairahtaneista koulun henkilökuntaan kuuluvista ihmisistä. Nyt brittiläinen äiti on löytänyt tyttärensä matematiikan opettajan tämän sängyn alta keskellä kirkasta päivää.

Äidin oli tarkoitus vain piipahtaa kotona hakemassa evästä, kun hän oli yllätyksekseen huomannut 16-vuotiaan tyttärensä olevan siellä kesken koulupäivän. Äiti meni yläkertaan tyttärensä huoneeseen ja löysikin sieltä lapsensa lisäksi myös tämän matematiikan opettajan sängyn alla piilottelemassa.

Nainen soitti poliisille, joka myöhemmin pidätti 35-vuotiaan opettajan. Tyttö oli vienyt miehen kotiinsa, koska he otaksuivat saavansa olla siellä rauhassa. Matematiikan opettaja on erotettu tehtävistään ja hän odottaa parhaillaan tuomiota teostaan, Daily Mail uutisoi.