Bruce Willis ihmetyttää: Aamutakissa ja äreänä haastatteluun

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Menestysnäyttelijä Bruce Willis on tehnyt uransa aikana lähes kaiken, mitä voisi toimintatähdeltä odottaa. Mies on tänä vuonna tähdittänyt Die Hard -saagan viidettä osaa, A Good Day to die Hard -elokuvaa. Willis nähdään myös elokuun lopussa ensi-iltansa saavassa Red 2 -elokuvassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Konkarinäyttelijä on viime viikkoina markkinoinut kovasti Red-elokuvan jatko-osaa. 58-vuotias Willis on kuitenkin herättänyt huomiota erikoislaatuisilla haastatteluillaan. Mies on vaikuttanut useassa tekemässään haastattelussa pitkästyneeltä ja ärtyneeltä, Daily Mail kertoo.

Nyt suosikkinäyttelijä on ollut brittiläisen Daybreak-ohjeman televisiohaastattelussa aamutakkiin pukeutuneena. Näyttelijällä oli aamutakin alla siistit haastatteluvaatteet, mutta mies ei vain jostain syystä ollut ottanut aamutakkia pois haastattelua varten. Willis vastaili toimittajan kysymyksiin hitaasti ja epäinnostuneesti.

Bruce Willis oli naimisissa Demi Mooren kanssa vuosina 1987 – 2000. Heillä on kolme yhteistä lasta Rumer, Scout ja Tallulah. Mies avioitui maaliskuussa 2009 valokuvamalli Emma Hemmingin kanssa. Heillä on yhteinen Mabel Ray -tytär, joka syntyi viime vuonna.