Helen Flanaganin kaula-aukko jätti vähän mielikuvituksen varaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittikaunotar Helen Flanagan pelkäsi vastikään, että hänen yksityiseksi tarkoitetut kuvansa vuotavat nettiin. Pelko johtui tähden älypuhelimen varastamisesta. Flanagan päätyi otsikoihin myös paparazzien ikuistettua hänet toikkaroimassa Liverpoolissa sijaitsevan The Gusto -ravintolan edustalla.

Nyt brittiläinen kohublondi on puolestaan herättänyt huomiota rohkealla asuvalinnallaan FHM-miestenlehden juhlissa, jotka järjestettiin Lontoon Whisky Mist -yökerhossa. Helen Flanagan nähtiin tapahtumassa pukeutuneena mustaan, bondage-henkisen mekkoon. Kaunottaren asusteen otollinen kaula-aukko jätti varsin vähän mielikuvituksen varaan.

Helen Flanagan toipuu parhaillaan erosta, sillä hänen parisuhteensa jalkapalloilija Scott Sinclairiin päättyi taannoin. Sinclair petti Heleniä tekstailemalla kiihkeitä seksiviestejä TV-juontaja Donatella Panayiotoun kanssa.