Kate Moss rohkeassa kuvassa – alapää hädin tuskin jalokivien peittossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supermalli Kate Moss nousi 1990-luvulla yhdeksi mallimaailman suurimmista tähdistä. Edelleen menestyksekästä uraa tekevä supermalli poseeraa tammikuussa julkaistavan Playboy-lehden juhlanumeron kannessa. Vastikään Kate nähtiin kuvaamassa Lontoossa uutta mainosta vartalostuntin kanssa.

katemoss31072013

Kate Mossin Playboy -juhlanumeron ilmestymiseen on vielä aikaa, mutta mallikaunotar nähdään jo nyt Esquire-lehden rohkeassa kansikuvassa. Otoksessa Moss esiintyy pukeutuneena avonaiseen takkiin ja läpinäkyvään bodyyn, jota koristelevat jalokivet peittävät huippumallin intiimialueet vain täpärästi.

Runsaasta päihteiden käytöstä tunnettu Katherine ”Kate” Moss on englantilainen supermalli ja muoti-ikoni, jonka oletetaan olevan tällä hetkellä kuivilla päihteistä. Hänen uransa alkoi 14-vuotiaana vuonna 1988. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle. Hän meni taannoin naimisiin The Kills -yhtyeen rokkari Jamie Hincen kanssa.