Yllätyskäänne: Lindsay Lohan jää vapaaehtoisesti vieroitukseen?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vieroitushoidossa jo pari kuukautta ollut Lindsay Lohan kertoi äskettäin päässeensä irti päihteistä ja kehui, että on tätä nykyä muuttunut nainen. Näyttelijätär on vapaa lähtemään oikeuden määräämästä vieroituksesta tällä viikolla – mahdollisesti jo keskiviikkona.

TMZ-sivusto kuitenkin kertoo, että neitokainen on sen saamien tietojen mukaan yllättäen valmis jäämään vapaaehtoisesti pidemmäksi aikaa vieroitushoitolaan. Lohanin uskotaan jäävän vieroitukseen vielä kolmeksi tai neljäksi päiväksi. Hän viettänee hoitonsa viimeiset päivät ”matalamman profiilin” vieroitustalossa.

Sivustolle puhuneet lähteet ovat varmoja siitä, että ongelmissa ryvettynyt näyttelijätär on tällä kertaa tosissaan raittiutensa kanssa. Lindsay aikoo muuttaa suoraan vieroituksesta New Yorkiin, vaikka kaupungin uskotaan tarjoavan hänelle monia houkutuksia. Neitokaisen tila on kuitenkin kohentunut huimasti vieroitushoidon aikana.

Lohanin kerrotaan päässeen vieroituksessa irti muun muassa vahvasta reseptilääkekoukusta. Näyttelijättären kalenteri ei ammota tyhjillään hoidosta pääsemisen jälkeen. Mediamoguli Oprahin uutisoitiin äskettäin tarjonneen neitokaiselle tästä kertovaa kahdeksanosaista dokumenttisarjaa, jossa esiintymisestä Lohan tienaisi jopa kaksi miljoonaa dollaria.