Lindsay Lohan pääsee vieroituksesta keskiviikkona? Katkaisee välit ystäviinsä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sekoiluillaan otsikoissa loistanut Lindsay Lohan on muuttunut nainen. Hänen kerrotaan pääseen irti päihdekoukusta ja olevansa tällä kertaa tosissaan uuden elämäntyylinsä kanssa. Naisen elämäntaparemonttiin kuuluu myös vanhan kaveripiirin hylkääminen.

Neitokainen antaa kenkää kaikille päihteiden parissa viihtyville ystävilleen, sillä hän on päättänyt olla loppuelämänsä selvä ja pysyä poissa ongelmista. 27-vuotias punakutri on nyt laatinut listan, jossa hän luettelee kaikki huonolla vaikutuksella varustetut ystävät ja perheenjäsenet.

Listalle pääsee peräti 80 nimeä hänen 100 ihmisen lähipiiristä, ja TMZ.comin mukaan listalla saattaa olla myös Lindsayn elämästä viime aikoina ikäviä paljastuksia tehnyt Michael-isä.

Neitokainen on jo aiemmin kääntänyt katseensa elämäänsä vieroitushoidon jälkeen. Lohan on nimittäin myös solmimassa erittäin rahakasta sopimusta mediamoguli Oprah Winfreyn OWN-televisiokanavan kanssa. Lindsayn otaksutaan lopettavansa vieroitushoidon 31. heinäkuuta 90 hoitopäivää kestäneen vieroitusjakson jälkeen.