Loma rasittaa pettäjän parisuhdetta – pettäminen tavallista vaikeampaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Varatuille tarkoitetun treffisivusto Victoria Milanin tuore kysely osoittaa, että pitkät lomat ovat turmiollisia pettäjän omalle parisuhteelle. Pitkä yhdessäolo ilman arjen rutiineja nostaa pintaan parisuhteen epäkohdat, mikä vain kasvattaa useimpien uskottomuushaluja.

Suomessa eletään parhaillaan vuoden tärkeintä lomakautta. Victoria Milan kysyi heinäkuun kunniaksi, miten kumppanin kanssa vietettävä yhteinen loma vaikuttaa parisuhteeseen. Kyselyn perusteella monien pettäjien silmissä oman puolison kasvot alkavat loman aikana kyllästyttämään. Victoria Milanin kyselyyn osallistui yli 3.000 sivuston suomalaista käyttäjää.

Yhteistä lähes kaikille vastauksille oli se, että mitä enemmän oman kumppanin kanssa vietetään aikaa, sitä selkeämmin haikaillaan salarakkaan kainaloon. Vastaajien mielestä pitkässä lomassa pahinta on yksinkertaisesti seksin vähäisyys. Oman kumppanin kanssa kesät menevät usein matkustellessa tai mökkeilessä, jolloin intohimolle jää käyttäjien mukaan liian vähän aikaa.