Maailman paras polkupyörä! Ainakin kuplamuovin paukuttelusta pitävälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toiset ihmiset ovat koukussa kuplamuovin paukutteluun. He poksauttelevat kuplia aina kun siihen on mahdollisuus ja toiset jopa ottavat kisaa siitä, kuka tuhoaa kuplamuovia nopeiten yksi rasahdus kerrallaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Helpoiten kuplamuovin saa rätisemään, kun sen pyörittää tiskirätin tavoin kierteelle. Nyt Eric Buss -niminen YouTube-käyttäjä esittelee oman versionsa kuplamuovin tuhoamisesta. Mies on nimittäin rakentanut erityisen polkupyörän, joka ajaa iloisesti poksahtelevan kuplamuovimaton päällä.

Eric on asentanut suuren kuplamuovirullan polkupyörän sarvien eteen. Ihastuttava rätinä seuraa kulkuneuvon renkaiden alla, ja nyt moni haaveileekin omistavansa samankaltaisen menopelin. Miksi? No yksinkertaisesti siksi, että kuplamuovimaton päällä tapahtuva polkupyöräily näyttää ja kuulostaa hauskalta.