Näin maaseudulla: Mies tanssii videolla pesukarhun kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hillbillya voidaan pitää myös halventavana nimityksenä Yhdysvaltojen maaseudun asukkaille. Heitä usein pidetään hieman älyllisesti köyhempinä vuoristoseudun asukkeina, jotka räiskivät aseella, maiskuttavat purutupakkaa ja kuuntelevat countrymusiikkia oluttölkki kourassa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Monet maalla asuvat kuitenkin tietävät, että maalla on mukavaa erityisesti siksi, että luonto on alati lähellä. Nyt YouTubeen on julkaistu video, jolla nähdään hillbillyksi kutsuttu farkkuhaalareihin pukeutunut mies tanssimassa pesukarhun kanssa. Pari suorittaa tanssioperaation talon kuistilla.

Parrakas maaseudun mies ketkuttaa lanteitaan jouhevasti samalla, kun pulskan oloinen pesukarhu pujottelee maajussin jalkojen välistä. Eläin ei aina näytä olevan miehen kanssa samalla aaltopituudella ja puree välillä partaveikon punttia hampaat irvessä.