Täydellinen nainen joutumassa 30 vuodeksi vankilaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa julkkikset ajautuvat alituisesti tekemisiin virkavallan kanssa, ja ajoittain joku tähdistä joutuu myös vankilaan. Tuomiot ovat usein olleet naurettavan pieniä, sillä monet julkkikset ovat selvinneet jopa vain tuntien vankilassa istumisella. Nyt käy ehkä toisin.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Amerikkalainen televisiotähti Teresa Giudice tunnetaan parhaiten The Real Housewives of New Jersey -realitysarjasta. Naisen elämä ei tällä hetkellä mene kuitenkaan yhtä täydellisesti kuin luulisi – hän joutuu nimittäin miehensä kanssa 30 vuodeksi vankilaan talousrikoksista.

Teresa Giudice on huijannut aviomiehineen useita pankkeja vuodesta 2001 vuoteen 2008 saakka. Lisäksi pariskunta on syyllistynyt petoksiin ja veronkiertoon. Naista uhkaa peräti 30 vuoden linnatuomio.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Teresa nauttii tällä hetkellä viimeisiä päiviä vapaalla jalalla, kun hän maksoi puolen miljoonan dollarin takuurahat. Täydellinen nainen onkin ikuistettu tyttärensä kanssa hymyilevänä ja huolettomana. Hän palaa oikeuden eteen elokuun puolessa välissä, TMZ raportoi.

Teresa Giudice ei ole tullut vielä kovinkaan tunnetuksi suomalaisten televisiokatsojien keskuudessa, mutta Yhdysvalloissa hänet on nähty jo useissa realitysarjoissa, kuten Donald Trumpin Diili-ohjelman julkkisversiossa. Giudicella on aviomiehensä kanssa neljä tytärtä.