Tässä on tosimiesten lastenrattaat! 20 tuuman kromivanteet ja ajovalot saavat naapurit kateelliseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme taannoin lastenrattaista, jotka menevät kasaan yhdellä napin painalluksella. Kutsuimme Origami-merkkisiä kärryjä lastenrattaiden Bentelyksi. Nyt kyseiset rattaat ovat saaneet haastajan, nimittäin automerkki Skoda on tuonut markkinoille oman versionsa.

Kuva: Skoda
Kuva: Skoda
Kuva: Skoda
Kuva: Skoda

Skodan tuotteen nimi on vRS Man Pram -lastenvaunut. Suurilla renkailla varustetut vaunut on lanseerattu samaan aikaan uuden Octavia-automallin kanssa, ja kyseiset lastenrattaat vilahtavat myös tuoreella mainosvideolla.

Rattaiden ideana on saada perheenisät työntelemään enemmän vauvoja ulkosalla. Autoyhtiön nettisivuston mukaan kaksi kolmasosaa isistä pitääkin nykyisiä lastenrattaita liian pliisuina.

Man Pram -rattaissa on muun muassa sivupeilit, 20 tuuman renkaat ja etuvalot iltakävelyitä varten. Rattaiden malli on massiivinen ja miehekäs. Škodan lehdistötiedote ei kerro rattaiden arvoa, mutta kuningaskokoiset lastenvaunut maksanevat vähintäänkin käytetyn auton verran.