Courtney Stodden riisui hyvän asian puolesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimo Courtney Stodden nai taannoin itseään huimasti vanhemman Doug Hutchisonin, ja pariskunta ehti jo käydä terapiassa Couples Therapy -realityohjelmassa. Kerroimme äskettäin, että parhaillaan julkkispari osallistuu kahdeksan viikon Passion and Pleasure -seksikurssille.

18-vuotias Courtney ja 53-vuotias Doug paljastivat viime viikolla, että he harrastavat seksiä enää kerran viikossa. Nyt Courtney on valjastanut uudet silikonirintansa hyvän asian puolesta, sillä hänet nähtiin eilen esittelemässä muotojaan vegetarismia markkinoineessa tilaisuudessa.

Courtney Stodden otti äskettäin itselleen silikonirinnat, jotka kasvattivat hänen C-kuppiaan DD-kuppiin. Neitokainen on kertonut tuntevansa olonsa itsevarmemmaksi uusien rintojen myötä. Aviomies Doug ei alun perin ollut silikonien kannalla, mutta mies antoi periksi vaimonsa mielihalulle.