Liam Gallagher menetti nyt myös salarakkaansa – vaimo järkyttynyt kaikesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittibändi Oasiksen eniten laulaja Liam Gallagher nousi vastikään otsikoihin, kun New York Times -lehden toimittaja Liza Ghorbani väitti rokkarin olevan hänen seitsemänkuukautisen tyttärensä isä. Pian sen jälkeen rokkarilegenda nähtii Ibizalla kaunissa brunetteseurassa, eikä mies usko enää palaavansa avioliitto-onneen.

Isyyskohu on kantautunut myös Oasis-tähden vaimon Nicole Appletonin korviin, sillä hänet on nähty Floridassa lapsineen ja ilman sormusta. Liam sen sijaan nautiskeli hiljattain elostaan bilerannan uima-altaalla seurueessa, johon kuului myös kaunis tummahiuksinen bikinityttö. Nainen osoittautui Liamin yhtyeen leivissä työskennelleeksi Debbie Gwytheriksi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Kaksikko näytti nauttivan yhteisestä ajastaan, mutta Debbie lopetti teerenpelin heti kuvien tultua julkisuuteen. Nainen jätti myös työnsä bändin leivissä ja sulki Twitter ja Facebook-tilinsä. Daily Mailin mukaan hän erosi hiljattain putkimiehenä työskenneellestä poikaystävästään ja pani asunnon myyntiin.

Liamin kerrotaan pitävän avioliittoaan jo tuhoon tuomittuna, eikä mies näe syytä sen eteen taistelemiseksi. Mirror myös paljastaa, että Nicolen elämä on romahtanut suhdekohun myötä, eikä hän tiedä mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan. Liam on kuitenkin jo ennen kohua ostanut vaimolleen lennot Ibizalle ensi viikonlopuksi, joten nähtäväksi jää, saako pariskunta sovittua asiansa.