Lindsay Lohan raittiusvalmentajan hoiviin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sekoilujensa vuoksi runsaasti otsikoissa ollut Lindsay Lohan on muuttunut nainen. Hänen kerrotaan pääseen irti päihdekoukusta ja olevansa tällä kertaa tosissaan uuden elämäntyylinsä kanssa. Taannoin hänen ilmoitettiin haluavan jopa jäädä vieroitushoitoon vapaaehtoisesti.

Lindsay Lohanin 90 vuorokautta kestänyt vieroitushoito on nyt päättymässä, mutta neitokainen haluaa varmistaa pysyttelevänsä erossa päihteistä. TMZ-verkkosivuston mukaan lukuisista ongelmista kärsivä näyttelijätär pysyttelee seuraavien päivien ajan raittiusvalmentajan hoivissa Los Angelesissa. Lohanin kerrotaan tarvitsevan siirtymäaikaa ennen normaaliin päivärytmiin palaamista.

Neitokainen on jo aiemmin kääntänyt katseensa elämäänsä vieroitushoidon jälkeen. Lohan on nimittäin myös solmimassa erittäin rahakasta sopimusta mediamoguli Oprah Winfreyn OWN-televisiokanavan kanssa. Lindsayn otaksutaan lopettavansa vieroitushoidon 31. heinäkuuta 90 hoitopäivää kestäneen vieroitusjakson jälkeen.