Los Angeles UAV-helikopterista – huikeasta videosta tuli heti hitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angeles on Yhdysvaltojen tunnetuimpia kaupunkeja ja todellinen kulttuurien sulatusuuni. Enkelten kaupunki tunnetaan etenkin Hollywoodin glamourista, Beverly Hillsin rikkaista, etelän räppäreistä ja kauniista rantaparatiiseista, Santa Monicasta, Malibusta ja Venice Beachistä.

Kuva: Microdrones
Kuva: Microdrones

Miljoonakaupunki Los Angeles on niin iso, että sen läpi ajamiseen kuluu useampi tunti. Kaupunki sisältää monipuolisen katsauksen erilaisia kulttuureita, rakennuksia, ihmisiä ja ilmiöitä. Vaikka Los Angelesin tunnetuin paikka lienee superjulkkisten suosima Hollywood, mahtuu kyseiseen kaupunkiin myös pilvenpiirtäjiä, rantoja, luontoa ja lähiöitä.

Claytonias Maximus on julkaissut YouTubessa kilpailuvideon, jossa esitellään Los Angelesin maamerkkejä aina Hollywoodissa sijaitsevasta Capitol Recordsin rakennuksesta kuuluisaan Sunset Stripin alkupäässä komeilevaan hotelli Chateau Marmontiin. Videolla nähdään myös losangelesilaiset tyypilliset uima-allasbileet, joita usein juhlitaan hotellien katoilla sijaitsevilla terasseilla. Video on kuvattu DJI Phantom -multikopterikilpailua varten.