TOWIE-kaunotar erosi – on nyt seksikkäämpi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Erottuaan kihlatustaan Mario Falconesta TOWIE-tähti Lucy Mecklenburgh on lanseerannut uuden verkkosivuston, jossa hän ottaa haltuun fitness-maailmaa. Neito muun muassa jakaa sivuilla dieetti- ja treenivinkkejä.

Suomen fitness-kaunotar Janni Hussia piirteiltään etäisesti muistuttava tumma neito nähdään uudessa Instagram-kuvassa kiinteämpänä kuin koskaan aiemmin. Tähti mitä ilmeisimmin noudattaa omia ohjeitaan ja trenaa ahkerasti. Hänen vatsalihaksensa ovat esimerkiksi varsin timmissä kunnossa.

22-vuotias Lucy paljasti taannoin laihtuneensa ja kiinteytyneensä kunto-ohjaajan avulla. Hän sai selluliittinsa karkoitettua kuntoilun avulla. Ohjaaja Cecilian mukaan suurin haaste Mecklenburghin kanssa oli tehdä kauniista ihmisestä entistä kauniimpi harjoitteiden avulla.