Mark Wahlberg saa vaimonsa oksentamaan – liian rajua treeniä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijä-tuottaja Mark Wahlberg nousi aikanaan tunnetuksi räppärin uransa myötä. Äskettäin miehen uutisoitiin suunnittelevan Marky Mark and The Funky Buch -yhtyeelleen hyväntekeväisyysesiintymistä Bostonin pommi-iskujen uhrien hyväksi.

Näyttelijä tunnetaan hyväntekeväisyystempauksiensa lisäksi erittäin fyysisistä elokuvarooleistaan. Wahlberg nähdään lihaksikkaana muun muassa tulevissa Pain and Gain ja 2 Guns -elokuvissaan. Nyt suosikkinäyttelijän vaimo Rhea Durham on kertonut, että hänen aviomiehensä treenaussessiot ovat liian rajuja hänen mieleensä, Female First -sivusto kertoo.

– Hän yleensä saa minut oksentamaan tai itkemään. En kykene tekemään hänen treenejään, mutta minä yritän, Rhea Durham kertoo.

Vaikka Durham ei selviytyisikään miehensä treenisessioista, on mallina uransa tehnyt kaunotar kuitenkin erittäin näyttävässä kunnossa. Neitokainen jaksaa ihastella aviomiehensä fysiikkaa New York Post -lehdelle. Durham kertoi julkaisulle, ettei hän voi uskoa niitä liikkeitä, joita Wahlberg jaksaa tehdä oman kehon painonsa avulla.

Mark Wahlberg on viettänyt yhteiseloa mallivaimonsa Rhea Durhamin kanssa jo 11 vuoden ajan. Pariskunnalla on neljä lasta, pojat Michael Robert ja Brendan Joseph sekä tyttäret Grace Margaret ja Ella Rae. Tähtinäyttelijä on lanseerannut isoveljiensä Paulin ja Donnien kanssa Wahlburger-hampurilaisketjun, joka on noussut supersuosituksi Yhdysvalloissa. Mark on nähty esimerkiksi elokuvissa Apinoiden planeetta, Shooter, The Fighter ja The Italian Job.