Hellyttävä kissavideo sulattaa sydämiä verkossa – näinkin voi säikähtää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sanotaan, että internetillä on kaksi suurta tehtävää: Ensimmäinen on aikuisviihteen helpompi saatavuus ja toinen on kissavideoiden katseleminen. Nyt YouTubeen on julkaistu uusi kissavideo, jolla nähdään pelkästään säikähtyneitä katteja.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kuten moni tietääkin, hyppäävät kissat pelästyessään suorilta jaloilta ilmaan. Toiset pörhistävät kaupan päälle vielä selkäkarvansa ja häntänsä sekä vetää korvat luimuun. Vaikka kisumirrit syövät iljettäviä hämähäkkejä ja hiiriä, saattaa esimerkiksi kodin tulostin olla niiden mielestä maailman hurjin kapistus.

Verkkovideolla näytetään ilmapalloja, leivänpaahtimia, omenoita, banaaneja, hammasharjoja, sukkia ja omaa peilikuvaansa pelkääviä kissoja. Joku onkin joskus sanonut, että olisi kerran elämässä kiva päästä katsomaan maailmaa kissan silmin. Tämä video kertoo syyn.