Hollywoodin kovapalkkaisimmat naiset listattiin – 33 000 000 dollarin vuosipalkka

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Talouslehti Forbes julkaisee tunnetusti joka vuosi omat listansa eniten ansaitsevista henkilöistä. Nyt amerikkalaislehti on julkaissut listauksen, jossa tarkastellaan eniten tienaavia naisnäyttelijöitä. Ykkössijalle nousee vastikään rintansa poistattanut Angelina Jolie.

Angelina Jolie tienasi viime vuoden kesäkuusta tämän vuoden kesäkuuhun ulottuvalla ajalla yhteensä 33 miljoonaa dollaria. Hän saavutti tilipussiinsa vuoden aikana peräti 15 miljoonaa dollaria enemmän kuin vuotta aiemmin.

Brad Pittin kihlattu peittosi kakkoseksi kipuavan Jennifer Lawrencen mennen tullen, sillä Angelina tienasi peräti yhdeksän miljoonaa dollaria enemmän kuin 22-vuotias Nälkäpelin näyttelijä. Kolmanneksi listalle pääsee viime vuoden voittaja Kristen Stewart 22 miljoonallaan, mikä on 12,5 miljoonaa dollaria vähemmän kuin vuosi sitten.

Jennifer Aniston on listalla neljäntenä 20 miljoonalla dollarilla, ja viidenneksi pääsee Emma Stone 16 miljoonalla dollarilla. Heidän jälkeensä listalla ovat Charlize Theron, Sandra Bullock, Natalie Portman, Mila Kunis ja Julia Roberts.