Kömpelöstä naisesta tanssitaituri vuodessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tanssiminen vaatii oikeanlaisen fysiikan lisäksi muun muassa rytmitajua, kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä. Useimmat tanssijat ovat harjoitelleet liikkeitä ja eri tyylejä vuosia, mutta nyt YouTubessa nähdään video, jolla näytetään, kuinka eräs tyttö oppii vuodessa kömpelöstä liikkujasta vetreäksi nopsajalaksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nainen kertoo harjoitelleensa tanssimista kaikkialla minne kulkikin, oli sitten kyseessä bussipysäkit, lähikaupat tai työpaikka. Aluksi hänen liikkeensä olivat hieman väkisin väännettyjä, eivätkä ne avautuneet tarpeeksi tai ollut loppuun asti vietyjä. Kuitenkin jo kuukauden kuluttua harrastuksen aloittamisesta neitokainen liikkui suhteellisen hyvin.

Kolmen kuukauden tienoilla hän olisi päihittänyt jo tavalliset diskolattioiden heilujat. Naisen verkkoon lataama video osoittaa, et sitkeällä harjoittelulla voi oppia mestariksi melkeinpä missä tahansa lajissa – mikäli vain fysiikka antaa myöten.