Nabilla Benattian toppi etumuksesta pinkeänä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uhkea realitykaunotar Nabilla Benattia tunnetaan maailmalla erityisesti Les Anges de la Teele-realite -ohjelmasta. Viime aikoina Nabilla on ikuistettu uhkeana rannalla pikkubikineissä, eivätkä tuoreet kuvat muuta naisen seksikästä olemusta.

Nabilla Benattia kuvattiin jälleen Los Angelesin Venice Beachin uimarannalla. Hänen yllään oli musta shortsiasu, johon kuuluivat pinkeän topin lisäksi mustat lyhytlahkeiset farkkushortsit. Neitokaisen uhkeat muodot tekivät asusteille kunniaa, sillä Nabilla ei tunnetusti ole Hollywoodin hoikkarunkoisin daami. Toppi peitti hänen rintansa yhdellä pingottuneella narulla.

Sveitsiläiskaunotar Nabilla Benattia on tullut tunnetuksi Les Anges de la Teélé-réalité -realitysarjasta. Hän julkaisee aika ajoin Twitter-blogissaan heruttelukuvia, joissa esittelee upeaa vartaloaan vähäpukeisena. Uuden Hollywood Girls -realitysarjan uskotaan tekevän hänestä kansainvälisen tähden.