Silkkaa kasaria! Näin tyylikkäitä uutistunnarit olivat 80-luvulla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

1980-luvulla kaikki oli suurempaa – hiustyylit, kännykät ja olkatoppaukset. Ei siis ihme, että uutisiakin tehtiin tuolloin Amerikassa varsin mahtipontiseen malliin. Verkkoon on nyt päätynyt TV6-kanavan uutislähetyksen alkutunnus.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tunnusvideo on minuutin mittainen katsaus menneeseen vuosikymmeneen. Hätkähdyttävän legendaarisen intromusiikin kuvituksena nähdään monia huippukohtia tuon ajan uutistoimittamisesta.

Videota katsellessa ei välttämättä tulisi mieleen, että se on oikean televisiokanavan alkusoitto, sillä kyseinen kappale kuvattuine kohtauksineen vaikuttaa olevan enemmän kehnosta 80-luvun televisiosarjasta. Videopätkät on myös leikattu tavalla, joka tekee kokonaisuudesta camp-viihdettä parhaimmillaan.