Paris Hilton Ibizalle – 19 laukullista matkatavaraa mukaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Julkkismiljonääri Paris Hilton on viime aikoina viettänyt rakkaansa River Vilperin kanssa aikaa Malibun rannalla. Hotellisuvun perijätär joutui taannoin silikoniepäilyjen kohteeksi, mutta rintojen muodon muuttuminen paljastui myöhemmin push up -liivien ansioksi.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Urallaan myös DJ-keikkoja tehnyt Paris Hilton siirtyy elokuun ajaksi Ibizalle, jossa tähti soittaa levyjä viikottaisissa vaahtobileissä. Seurapiirikaunotar jakoi Instagram-kuvablogissa otoksen, jonka perusteella neitokainen on pakannut kuukauden kestävälle reissulleen useammatkin push up -liivit. Neitokainen näyttäisi nimittäin ottavan Ibizalle mukaansa matkatavaroita 19 laukullisen verran.

– Pakkasin vihdoinkin Ibizalle. Otinkohan tarpeeksi matkatavaroita mukaan? Paris kirjoitti.

Paris Hilton työskentelee parhaillaan uuden levynsä parissa. Neitokainen on esiintynyt myös elokuvissa muutamissa cameo-rooleissa. Hiltonin voi bongata esimerkiksi Zoolander ja The Bling Ring. Parisin rooli The Hottie and the Nottie -elokuvan Cristabelina voitti aikoinaan Raspberry-pystin huonoimmasta naispääosasta.