Sharon Osbourne säälii Justin Bieberiä: ”Pitää itseään tummaihoisena”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sharon Osbourne on 60-vuotias rokkimamma, joka tunnetaan suorasanaisena naisena. Hän shokeerasi vastikään amerikkalaisia televisiokatsojia kertomalla, että olisi valmis tarjoamaan Iso-Britannian prinssi Charlesille suuseksiä saadakseen aatelisen arvonimen.

Nyt rock-dynastian matriarkka on sivaltanut poppari Justin Bieberiä sanallisella miekallaan. Sharonin mielestä Bieber on totaalisen hukassa, sillä 19-vuotias poppari kuvittelee olevansa paha poika, vaikka hän on todellisuudessa kiltti kuin kissanpentu.

Osbournen vaimo kertoi Daily Beast -julkaisulle, että hänelle tulee Justinin puolesta surullinen olo. Hänen mielestään kanadalainen teini-idoli on söpö poika suurien unelmien kanssa, jota tytöt rakastavat. Silti hän yrittää olla paha poika – huonolla menestyksellä.

– Mielestäni hän on hukassa, eikä ymmärrä olevansa vaaleaihoinen, vaan pitää itseään tummaihoisena ja se jos mikä on suuri ongelma. Hän on nyt urallaan siinä vaiheessa, että nämä oireilut ovat vaarallisia ja olen nähnyt saman tapahtuvan miljoona kertaa. Vain harva pystyy muuttumaan lapsiartistista aikuiseksi esiintyjäksi, Sharon tykitti.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 59-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee.