Heidi vieraili TV-studiolla – katseet kiinnittyivät 20 senttiä leuan alapuolelle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuista suosiota niittänyt tyttöbändi Sugababes kuuluu yhtyeisiin, joita ovat alusta alkaen repineet sisäiset ristiriidat. Bändin jäsenet ovat vuosien varrella vaihtuneet tiuhaan tahtiin, ja tämänhetkisessä kokoonpanossa ei ole yhtään yhtyeen alkuperäisjäsentä.

Nyt yhtyeen jäsen Heidi Range on vieraillut ITV-televisiokanavan studioilla Lontoossa, kun hän oli mukana The Daybreak Show -ohjelmassa. Neitokaisen asuvalinta korosti erityisesti hänen rintamustaan, ja siksi varsinkin miesten katseet kiinnittyivät 20 senttiä hänen leukansa alapuolelle.

Tällä hetkellä varsinaiseen Sugababes-bändiin kuuluvat Heidi Range, Jade Ewen ja Amelle Berrabah. Huolimatta vaihtuvista solisteistaan yhtye on Britannian suosituimpia tyttöbändejä, ja maailmanlaajuisesti bändi on myynyt yli 8 miljoonaa albumia. Yhtyeeltä on julkaistu kahdeksan albumia, joista viimeisin Sweet7 näki päivänvalon vuonna 2009.