Wow, Irina yllättää seksikkäässä alusvaatemainoksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläissyntyinen Irina Shayk lukeutuu tämän hetken seuratuimpiin huippumalleihin. Hän on tuttu näky punaisella matolla paljastavissa, mutta tyylikkäissä asukokonaisuuksissa. Irinaa on voitu ihastella taannoin esimerkiksi Venäjän GQ-lehden rohkeassa kansikuvassa.

Nyt mallikaunotar nähdään sulostuttamassa Agent Provocateur -alusvaatemerkin tuoretta mainosvideota. Jopa kuusiminuuttisen mainoksen ohjaajana on toiminut näyttelijätär Penelope Cruz, joka on myös suunnitellut videolla esiteltävän L’Agent -alusvaatemalliston.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videolla näyttelijä Miguel Angel Silvestren esittämä mies seuraa Irina Shaykia prameassa kartanossa järjestettäviin juhliin. Mies laittaa päälleen aurinkolasit, jonka jälkeen hän näkee kaikki kartanossa oleskelevat kaunottaret alusvaatteisillaan. Lopulta Irina tarjoilee miehelle rohkean sylitanssin. Penelope Cruz ei valitettavasti itse esiinny mainoksessa, mutta hänen aviomiehensä, näyttelijä Javier Bardem näyttäytyy videon lopussa.

27-vuotias Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on seurustellut futistähti Cristiano Ronaldon kanssa vuodesta 2010 asti. Neito tullaan näkemään elokuvadebyytissään, kun hän näyttelee Herculeksen vaimoa elokuvassa Hercules: The Thracian Wars. Kyseinen pätkä saapuu elokuvateattereihin ensi vuonna.