Jennifer Aniston aloitti hedelmöityshoidon – haluaa raskaaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Frendit-sarjan myötä supertähdeksi 90-luvullaa noussut näyttelijätär Jennifer Aniston suunnittelee parhaillaan häitä poikaystävänsä, Justin Therouxin kanssa. Tähti nousi vastikään otsikoihin We’re The Millers -elokuvan rohkean trailerin myötä, sillä hän näyttelee elokuvassa stripparia.

Nyt InTouch -lehti kertoo Jennifer Anistonin aloittaneen koeputkihedelmöityshoidon. Jo pitkään perheen perustamisesta haaveilleen näyttelijättären tavoitteena on olla raskaana 11. helmikuuta mennessä, jolloin hän täyttää 45 vuotta. Lehden mukaan on jopa mahdollista, että Aniston olisi jo raskaana.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston on seurustellut jo pitkään kihlattunsa Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 neljän vuoden avioliiton jälkeen Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkä jakso Pittin jälkeen, mutta sittemmin tilanne muuttui. Anistonin stylisti tunnusti taannoin, että hän leikkasi näyttelijättären aikoinaan ikoniseksi nousseen hiustyylin pilvessä.