Lasten vaarallinen leikki kuvattiin Paraisilla – pomppulinna romahti

Ohhoh! · Stara.fi

Aurinkoinen kesä on saanut lapset sankoin joukoin leikkimään ulkosalle. Hiekkalaatikkojen ja leikkipuistojen lisäksi lapsille on paikoin järjestetty myös hieman hienompia altiviteetteja, kuten pomppulinnoja.

Aina lasten leikit eivät kuitenkaan suju aivan kuten aikuiset ovat tarkoittaneet. Eräs sellainen tilanne nähtiin tänään Paraisten Airistolla, kun lapset puuhailivat rannan leikkipuistoon rakennetussa pumppulinnassa.

20130803-121616.jpg

20130803-121622.jpg

Paikalla oli kymmenkunta lasta, kun osa heistä päätti yllättäen sammuttaa pomppulinnaa kasassa pitävän ilmapumpun. Linnan muovinen rakennelma kaatui nopeasti, kun muut lapset olivat vielä sisällä. He pääsivät ryömimään ulos suuaukosta, mutta tilanne olisi voinut päättyä huonomminkin. Pian pumppu käynnistettiin uudelleen ja linna nousi jälleen kasaan.