24-hittisarja tekee paluun – taas yksi päätähdistä suostui mukaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme muutama kuukausi sitten, kuinka televisiokanava FOX vahvisti 24-sarjan paluun. Hittisarjan uudella tuotantokaudella nähdään vanhoja tuttuja näyttelijöitä, mukaanlukien tietokone-ekspertti Chloe O’Briania esittänyt Mary Lynn Rajskub.

Uuden 24-sarjan tuotantokauden nimi on 24: Live Another Day, ja sen esittäminen aloitetaan Yhdysvalloissa jo ensi keväänä. Rajskub ei ollut vielä toukokuussa varma, olisiko hän mukana myös uudella tuotantokaudella.

Hän kuitenkin paljasti tällöin Conan O’Brianin luotsaamassa keskusteluohjelmassa vieraillessaan, että todellisuudessa hän kirjoitti sarjan kuvauksissa tietokoneella ollessaan lähinnä kehuja itselleen.

Supersuosittua 24-toimintasarjaa tehtiin alunperin kahdeksan tuotantokautta vuosina 2001 – 2010. Sarja voitti vuosien varrella lukuisia arvostettuja televisio-alan palkintoja. 24 voitti muun muassa parhaan draamasarjan Golden Globe -palkinnon vuonna 2004. Myös sarjan päänäyttelijä Kiefer Sutherland on vienyt roolistaan Jack Bauerina pystejä kotiinsa.