Awww! Kahluualtaassa temuava pikkunorsu sulattaa sydämen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teksasin Forth Worthin eläintarha sai heinäkuun alussa uuden tulokkaan, kun puiston elefanttiperheeseen syntyi Belle-niminen norsuvauva. Kaupungin suurikokoisin eläinlapsi on nyt päässyt vilvoittelemaan uima-altaalle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Yksi suloisimmista eläinvauvoista lienee elefantinpoikanen, joka juoksentelee ympäriinsä isoilla jaloillaan korvanlehdet ja pikkuinen kärsä heiluen. Belle ei tee poikkeusta linjaan, ja nyt sen kasvattieläintarha on julkaissut pienokaisen vesileikeistä videon YouTubeen.

Videolla nähdään, kuinka elefantti temuaa sinisen lastenaltaan kanssa. Se yrittää päästä veteen puljaamaan, mutta kellahtaakin vahingossa altaan päälle. Lopulta Belle onnistuu makoskelemaan vedessä samalla, kun eläintarhan työntekijä suihkuttaa sen päälle vettä. Norsuvauvan touhuja seurailevat eläintarhan kävijät huokailevat ihastuksesta poikaselle.