Lenny Kravitz näytteli 70-luvun mainoksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lenny Kravitz pääsi äskettäin otsikoihin kehuessaan tyttärensä Zoen hyvää ystävää Jennifer Lawrencea upeaksi naiseksi. Los Angelesissa lapsuutensa viettänyt muusikko on esiintynyt pikkupoikana saksalaisessa Pepsin mainoksesessa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Taannoin verkkoon julkaistu saksalainen Pepsi-mainos on noussut nyt päivänvaloon, kun mainoksella esiintyvä pikkupoika on tunnistettu monien naisten ihailemaksi muusikko Lenny Kravitziksi. Olkihattu päässä laulavaa Lennyä ei ole tunnistaa samaksi mieheksi, sillä kyseinen video on kuvattu jo kultaisella 70-luvulla.

Lenny Kravitz on 49-vuotias Grammy-palkittu muusikko, jonka tyylissä on paljon vaikutteita muun muassa Jimi Hendrixiltä ja John Lennonilta. Lenny Kravitzilla on Lisa Bonetin kanssa Zoe-niminen tytär, on tehnyt monipuolista uraa laulajana, näyttelijänä ja mallina.