Beyonce sivalsi keikkaa kännykkäkameralla kuvannutta – katso video

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Popkaunotar Beyonce on juhlistanut viime aikoina aviomiehensä Jay-Z:n uuden Magna Carta Holy Grail -albumin menestystä. Neitokainen julkaisi taannoin sen kunniaksi verkossa kuvan teini-ikäisestä miehestään. Laulajatar on parhaillaan The Mrs. Carter Show -maailmankiertueellaan.

Nyt neitokaisen Atlantan keikalla on nähty hauska tilanne, kun eturivissä ollut mies oli kuvannut edessään esiintynyttä kaunotarta. Kesken Irreplaceable-kappaleen laulajatar pyysi yleisöä laulamaan kappaletta hänen kanssaan.

Beyonce huomasi videota tallentavan miehen, ja sanoi tälle, että häneltä menee koko tilanne ohi kuvaamisen takia, Daily Mail -lehti uutisoi. Kaunotar kehottikin miestä tarttumaan hetkeen ja laulamaan hänen kanssaan.

– Olen aivan kasvoissasi kiinni kulta, sinun pitää tarttua tähän hetkeen kulta! Laita se hiton kamera pois, Beyonce ojentaa eturivissä ollutta miestä.

Beyonce ja hänen aviomiehensä Jay-Z ovat olleet naimisissa vuodesta 2008 lähtien. He avioituivat pitkään jatkuneen ystävyyden ja seurustelun jälkeen. Parilla on yhteinen Blue Ivy -tytär, joka syntyi vuoden 2012 alussa.