Harry Stylesin seksielämää pengotaan lisää – yllätysväite seksiseurasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction -yhtyeen Harry Styles ja Louis Tomlinson ovat joutuneet sitkeiden homohuhujen keskiöön. Styles ennätti kuitenkin kiistämään väitteet. Nyt Styles myös katkaisi hänen naistenmiehen maineeltaan siivet, sillä hän paljasti todellisen petikumppaniensa määrä.

Harry Styles on myöntänyt, että hänen seksielämäänsä liittyvät huhut ovat jokseenkin ärsyttäviä. Poikabändiläisten edesottamuksista on jopa tehty poikarakkaudesta kertovia nettitarinoita, joissa poptähdet pitävät keskenään orgioita. Nyt Styles kiistää olevansa millään tapaa villiori tai naistenmies, sillä hän kertoi GQ-lehdelle harrastaneensa seksiä vain kahden ihmisen kanssa elämänsä aikana.

Styles ei kuitenkaan tarkentanut, ovatko kyseiset ihmiset naisia vai miehiä – hänestä velloviin huhuihin viitaten. Monen on vaikea uskoa kahden ihmisen väittämää todeksi. Harry Styles on yhdistetty laulaja Taylos Swiftin lisäksi televisiojuontaja Caroline Flackiin. Laulajakomistuksen auto nähtiin myös hiljattain Los Angelesissa Rod Stewartin talon pihalla. Harryn onkin epäilty piirittävän muusikkolegendan Kimberly-tytärtä.