Helen Flanagan viettelevissä bikineissä miestenlehden kannessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittikaunotar Helen Flanaganin älypuhelin joutui taannoin varkaiden kynsiin, ja tähti pelkää nakukuviensa vuotavan nettiin. Taannoin hän herätti huomiota FHM-miestenlehden juhlissa mekossa, jonka kaula-aukko jätti varsin vähän mielikuvituksen varaan.

helenflanagan04082013

Helen Flanagan nähdään myös FHM-lehden tulevan numeron kannessa. Seksikkäässä kansikuvassa vihjailevasti kameraa tuijottava vaaleaverikkö poseeraa keltaisissa bikineissä, ympärillään puhallettava uimarengas.

Helen Flanagan toipuu parhaillaan erosta, sillä hänen parisuhteensa jalkapalloilija Scott Sinclairiin päättyi taannoin. Sinclair petti Heleniä tekstailemalla kiihkeitä seksiviestejä TV-juontaja Donatella Panayiotoun kanssa.