Justin Bieber työnsi fanin kännykän housuihinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Justin Bieber nousi äskettäin otsikoihin huumeiden takia, sillä Bieberin kiertueella mukana olleesta bussista löydettiin marijuanaa. Hiljattain 19-vuotias poppari pelotteli fanejaan V niin kuin verikosto -elokuvasta tutussa naamarissa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Justin on tempaissut kesken New Yorkin Newarkin esiintymisen. Popparipoika nimittäin piilotti fanin lavalle heittämän puhelimen etumukseensa ja viskasi sitten kännykän takaisin yleisön sekaan. Puhelin päätyi toisen fanin kouraan.

Justin Bieber oli pukeutunut säkkimäisiin pillifarkkuihin, joten moni on nyt ihmetellyt, kuinka poppari löysi puhelinta enää haarovälistään. Episodin taltioinut fanivideo on saavuttanut muutamassa päivässä satojatuhansia katsojia.