Kanye West tahtoo ostaa Elviksen Gracelandin perheelleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashian, Kanye West ja North West asuvat parhaillaan Kardashianien äidin Kris Jennerin luona. Pariskunnan kuitenkin kerrotaan remontoivan kuumeisesti heidän 8,3 miljoonan euron arvoista Bel Airin luksuskotiaan, jotta he pääsisivät pian muuttamaan omaan rauhaan.

Nyt Kanye opn keksinyt uuden asuntokohteen perheelleen. Hän nimittäin haaveilee ostavansa Elviksen kuuluisan kotitila Gracelandin lapsensa äidille. Kanye on rock’n’roll -legendan suuri ihailija, ja koska julkisuudessa jatkuvasti kuiskitaan Memphisissä sijaitsevan ranchin myymisestä, on Kanye pistänyt korvansa hörölle asian tiimoilta.

Kanye haaveilee perheensä asuvan Gracelandissa ainakin osan vuodesta. Räppäri tahtoisi myös kunnostaa tilukset entiseen loistoonsa. Kartanon omistaa nykyään Elviksen leski Pricilla Presley ja tytär Lisa Marie Presley, Daily Star uutisoi.

Kerroimme äskettäin, kuinka Kanyen ja Kimin ökyily ei tunne rajoja pesänrakennuspuuhissaan. Kardashian ja West nimittäin tuhlasivat yhteen sänkyyn 133.200 euroa, joita on tilattu heidän uuteen kotiin yhteensä kuusi kappaletta. Keittiöön on uponnut 585.000 euroa, ja asunnon silmäteränä on Swarovski-kristalleilla koristeltu jääkaappipakastin. Kaiken huippu lienee se, että pelkästään heidän kullatuilla renkailla varustetut wc-istuimet ovat nielaisseet remonttibudjetista yli puoli miljoonaa euroa.