Fanit huolissaan Cheekistä: ”Onko kaikki hyvin?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuosittu kotimainen rap-artisti Cheek julkaisee uuden Kuka muu muka -albuminsa 20. syyskuuta, eli samoihin aikoihin kahden jäähallikeikkansa kanssa. Tänä kesänä mies kiertää 50 festivaalia ja viimeistelee samalla uutta levyään. Nyt fanit ovat huolestuneet hänen jaksamisestaan.

– Kivaa, että kamaa on syntynyt kovan kiireen keskellä. Hulluinta on, että viimeisen parin viikon ajan fanit on alkaneet olla siten, että kai sä jaksat, onko kaikki hyvin. Jengi on tajunnut, että vedetään viisikymmentä festaria tänä kesänä ja duunataan levyä. Mä olen koko ajan studiossa, kun en ole keikoilla, Cheek kertoi Staralle.

– Olen yrittänyt viestittää, ettei ole mitään hätää, koska on niin hyvä fiilis. Musaa syntyy ja on kiva mennä studiolle, eikä ole päässyt hiipimään mitään väsymyksen tunnetta. Ja kun tietää, että se loma on kuitenkin tulossa Blockfestien jälkeen. Pidän pari viikkoa taukoa, kun olen saanut uuden levyn painoon.

Cheekin mukaan Kuka muu muka -albumi on syntynyt vaivattomasti, eikä hän koe stressiä levystä. Eräs siihen vaikuttanut tekijä oli Jukka Pojan kanssa yhteistyössä toteutetun Jossu-kappaleen menestys ja valinta tämän vuoden Kesäkumibiisiksi. Räppäri piti kappaletta hyvänä pelinavauksena.