Frendit-sarjan tunnari tehtiin uusiksi – tunnistatko vielä hahmot?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Frendit-komediasarja lukeutuu 1990-luvun suosituimpiin televisiosarjoihin. Sarjalla on yhä edelleen lukuisia innokkaita faneja ympäri maailmaa, ja sarjasta mahdollisesti tehtävästä elokuvasta spekuloidaan usein julkisesti. Nyt sarja on inspiroinut eräitä vastavalmistuneita.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Amerikkalaisesta Elon Universitystä valmistuneet ystävykset päättivät nimittäin tehdä näyttävän muistovideon kouluajastaan. Kaverukset tekivät tarkan kopion Frendit-komediasarjan tunnusmusiikin aikana pyörivästä pätkästä. Videolla yliopistosta valmistuneet onnistuvat tanssimaan ja pelleilemään tismalleen samalla tavalla kuin suosikkisarjan tunnuskohtauksessa.

Video onkin herättänyt vaikuttavuudellaan huomiota internetissä. Aikaa varmasti vaatineen tuotoksen lopussa on vielä rinnakkaisvertailu, jonka avulla katsojat huomaavat, kuinka samanlaiset kaksi videopätkää oikein ovatkaan. Videota on tähän mennessä käyty katsomassa YouTubessa jo yli 250.000 kertaa.